Jul 4, 2012

The Hunt

I am back from IFF in Karlovy Vary with a tip for you. The Hunt is a new Danish drama film directed by Thomas Vinterberg and starring my favorite actor Mads Mikkelsen. The story follows a man who becames the target of mass hysteria. The director perfectly shown us how people can be stupid and cruel. Recommended!
I wanted to see so many movies in festival but if you were there you know that it is impossible. Anyway after festival will start official echoes of IFF KV and I already choosed a couple of films and what about you?

Som späť z MFF v Karlových Varoch a mám pre vás jeden tip. Lov je nová dánska dráma od Thomasa Vinterberga v hlavnej úlohe s mojim obľúbeným hercom Madsom Mikkelsenom. Príbeh hovorí o mužovi, ktorý sa stal terčom masovej hystérie bez príčiny. Režisér skvele poukazuje ako veľmi môžu byť ľudia hlúpi a krutí. Doporučujem!
Na festivale som mala v pláne viedieť veľa filmov, ale ak ste tam niekedy boli, viete dobre, že to nieje možné. Každopádne hneď po ňom začínajú oficiálne ozveny v Prahe a ja som si už pár filmov vybrala a čo vy?
Fashion against AIDS H&M kimono and H&M shorts, Mango shoes and Agent Provocateur bra

8 comments:

  1. Díky za tip určite si pozriem ten film :)

    ReplyDelete
  2. Oni se ty filmy budou promítat ještě v Praze? Tak to je super...:) Zdaleka jsem neviděla všechno, co jsem vidět chtěla :)
    A ty vypadáš naprosto úchvatně!
    saras-island.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. si skvelá


    liveyourdailylife.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Thanks for the film recommendation.

    Such an addictive blog . . . I'm lovin' it.
    :-)

    ReplyDelete