Jan 22, 2013

Movie magic

Jediné, čo ma skutočne zachraňuje v mojej nie moc spoločenskej, uzimenej nálade sú dobré filmy. Naposledy ma potešil návrat k prvému Votrelcovi, ten bude patriť navždy k mojim top, nízkorozpočtový analógový film, ktorý strká do kapsy veľa súčasných. A ten soundtrack! Z tých nových je to jednoznačne Django. Vtipné, krvavé, zábavné, ani na chvíľu som sa nenudila a užila som si pravého Tarantina s westernovými kulisami a Christoph Waltz sa snáď opäť prekonal. Neopomína sa ani chuť na sladkú pomstu a víťazstvo lásky, čo mi je veľmi sympatické.

| vintage scarf, clutch and boots, Topshop coat and Ray Ban sunglasses |

Jan 13, 2013

Breakfast is the most important part of the day

Je to tak a niekedy to bolo presne naopak. Silné pikolo bez mlieka, toast a mošt, to sú veci, ktoré ma z rána robia šťastnou. Preto som bola nesmierne rada, keď kúsok od bytu otvoril už zabehnutý bar Red Rabbit bistro. Majú tu aj veľa pochúťok, ktoré by nemali chýbať v každej kuchyni. Ak ste z Vršovíc, alebo práve pôjdete okolo, doporučujem skúsiť oboje, bar i bistro.


| Carhartt jacket, Toshop skirt and boots, Agent Provocateur stocking, H&M rucksack |

Jan 8, 2013

Jan 6, 2013

Vintage Lovers

Tieto fotky pochádzajú z rokov štyridsiatych, môžem sa nimi prehrabovať do nekonečna a dokonca som ich začala kolektovať na môj pinterest tu. Inšpirujú ma k foteniu, k účesom, dúfam, že raz ich budem takto zvládať, k outfitom, ale hlavne k tomu, aby som neprestala veriť v pravú lásku a krásu okolo.

source: google