Feb 28, 2013

Orange

Oranžovú farbu som doteraz nenávidela, ale Agent Provocateur ma niekedy dokáže prehovoriť. Neónové prádlo a pančuchy so švom v tejto farbe, to tu ešte nebolo.
PS.: Ešteže mám ryšavé vlasy, však? Čo tak zmeniť ich farbu?

| Agent Provocateur lingerie and stocking, H&M necklace, Vagabond shoes |

Feb 22, 2013

Daily makeup routines

Jedna moja známa písala na FB, že zhruba sto rokov dozadu, bolo absolutne neakceptovateľné a riskatné nosiť makeup, jedine herečky a umelkyne si na to trúfli, keby vás ktosi videl nosiť rúž, okamžite by ste stratili reputáciu. Zvláštne ako sa doba mení, ja bez makeup nedokážem žiť, i keď si uvedomujem,čo je to prirodzená krása.
Tu je pár mojich denných rutín: makeup (Mac Moisture SPF 15), rozjasňovač na očné viečka od Macu, "líčka" a cez ne ešte občas aj rozjasnovač od Macu, na oči niekedy len trochu hnedej tušky, niekedy čiernu fixku (Mac Penultimate eye liner), špirálu momentálne od Guerlainu, rúž na obrázku Zen Rose od Macu a balzam na pery od Macu. A určite sa tešte na ich jarnú kolekciu, je viac o prirodzených odtieňoch, ale nájdete tam napríklad aj tento skvelý strieborný lak na nechty, ktorý ja rozhodne budem nosiť na nohách.



Feb 18, 2013

Vivienne love

V poslednej dobe sa všetko točí okolo práce a burlesky. Môžete sa tešiť na článok v Reflexe a ja sa veľmi teším na nový kostým, ktorý zhotovujeme spoločne so Zuzkou Kubíčkovou.
Tento outfit je zo soboty, trošku som v ňom vymrzla, asi dúfam, že tým privolám jar.




| Topshop jacket, Orsay shirt, H&M necklace and skirt and Vivienne Westwood bag |

Feb 15, 2013

Profoundly tender

Deň po som sa nechala inšpirovať Véčkom a pýtam sa aký máte obľúbený film, pesničku a knihu o láske. Včera pri večeri sme o tom s priateľom viedli vášnivú debatu a prichádzali postupne na to, že je láska zobrazovaná v rôznych podobách skoro všade... U mňa je to ťažké rozhodovanie, ale kniha bude asi Odviate vetrom alebo niečo veselejšie ako Miláčik. Film určite Buffalo 66, či niečo odľahčenejšie ako Broken Flowers. A pesnička je najväčší gýč a to Speak Softly Love, ale jedine v podaní môjho priateľa!


*fotky zo svadby Hanky a Tylora

Feb 10, 2013

Feb 6, 2013

Waste Of Time

Videoklip pre projekt Piano Mikoláša Růžicky, ktorý natočila Bet Orten a ja som si v ňom i s Mikolášom zahrala. Poviem vám, že na mieste natáčania by som kľudne strávila celú zimu.

Feb 4, 2013

Ball in State Opera 2013

Tento rok sa mi podarilo pomáhať so stylingom na fotení do brožúry Plesu v Opere. Témou desiateho ročníku bola Verdiho opera La Traviata a teda hlavnou postavou kurtizána. Celá programová brožúrka mala pôsobiť ako jej pamätníček. S pomocou burleskných rekvizít, prádla Agent Provocateur to šlo krásne, potom už len stačila dokonalá modelka (Nikol Smetanová), šikovná fotografka (Pavlína Jarošová) a talentovaný grafik (Honza Václav). Samotný ples bol príjemný, chvíľu sa mi z elektrizujúcich priestorov Štátnej Opery v Prahe, skvelého drinku Bugsys Rose a valčíku i zatočila hlava. Celý večer som sa cítila ako v sne v šatách od Jakuba Polanky, ktorému patrí za ne veľké ďakujem a jedno špeciálne dík i Katke. U mňa sa síce zahalené ramena nekonali, za to priateľ dodržal dresscode dokonale so smokingom a čiernym motýlikom.

| ja: Jakub Polanka dress, Martin Maison Margiela for H&M necklace and shoes, H&M clutch| on: H&M shirt, waistcoat and bow tie, suit by Jean Poirer |

Feb 1, 2013

B&W

Tak v prvom rade sa ospravedlňujem, že som tak dlho neprispela, dúfam, že sa moc nehneváte, vysoké pracovné nasazenie mi to nedovolilo. Môžete sa ale tešiť na fotenie s Prague Burlesque a na outifty z Plesu v opere a svadby Hanky, Lazy Eye. To všetko ma čaká v najbližších dňoch.
Čierna a biela, niekedy mi táto kombinácia farieb prišla nudná, dnes mi príde jedinečná k mojej farbe vlasov a k milovaným výrazným rúžom. Niekedy je aj moje zmýšlanie čierno biele, rozdeľujem veci na dobré a zlé a nechcem vidieť nič medzi, chýba mi dostatok nadhľadu a s odstupom času si hovorím, že som to snáď nemohla myslieť vážne. Dobrá správa je, že sa tieto intervaly výrazne skracujú.

| Zara coat and shoes, H&M bouse and leather skirt, earrings vintage and H&M |