Mar 31, 2013

Bohemic

Poznáte už Bohemic.com? Ak nie, klikajte. Na ich stránkach nájdete hneď niekoľko skvelých kúskov.
V ich pop up showroome, ktorý vytvorili z Dream house na Pařížskej som prezentovala plavky a legíny WeAreHandsome.  Určite sa oplatí sledovať aj ich FB.
Na video od Paulíny sa môžere pozrieť tu.
.photos by Beata.

Mar 26, 2013

Swiss spring

Zjem toho veľa, v podstate sa dá povedať, že väčšinu zarobených peňazí miniem za jedlo a tak, keď sa koná v Prahe nejaká zaujímavá akcia spojená s dobrým a kvalitným jedlom, som tam. Tento víkend som sa stavila na Petrínskych terasách degustovať typické švajčiarske jedlá, bohužiaľ boli trošku počeštené. Každopádne raclette je zapísaný v zozname mojich obľubených už dávno a našťastie sa na ňom nedá veľa pokaziť.


| H&M jacket, pants and swimsuit, Dr. Martens shoes |

Mar 24, 2013

Designblok: Spring fashion week, Kateřina Geislerová

Toto je outfit zo včerajšej poslednej prehliadky Designblok Premier Fashion week. Bohužiaľ bola jediná, ktorú som stihla. Dúfam, že fashion weeky sa budú konať už pravidelne každú jar a jeseň, počula som, že ľudia boli nadšení tým, čo priviezla Martina Špetlová a čo predviedla Jindra Jansová a tým pádom to má cenu robiť. Prehliadka Kateřiny Geislerovej ma ničím výrazne neprekvapila, ale za to potešila citlivým spracovaním, zvýraznenou siluetou a kvalitnými materiálmi. O to viac sa mi páčia jej staršie kolekcie na jej stránkach tu, určite sa pozrite. Dva moje favority z prehliadky pridávam aj na obrázku. 
Čo sa týka outfitu, v bunde od Margiely pre HM sa vždy cítim výnimočne, topánky mám nové a sú prekvapivo pohodlné a robia príťažlivú nohu a mať veľkosť niektorých džín rovnakú ako moja polovička je skrátka neskutočná výhoda.
| MMMargiela for H&M jacket, April 77 jeans, army belt, Gant watch, H&M heels |

Mar 20, 2013

Hope

Prvý jarný deň ma nabádal k tomu vytiahnuť niečo tenšie a vlajúce, presne ako tento kabát, ktorý by som nazvala skôr županom. Zajtra idem robiť modelku, respektíve "živú sochu" pre úžasnú značku plaviek We Are Handsome, fotky určite nejaké budú a ak pôjde všetko ako po masle za mesiac sa budem váľať na pláži, takže áno všetko napovedá tomu, že sme sa dočkali.
PS. V poslednej dobe len samé outfity, sľubujem, že budú aj nejaké poriadne fotky.

| H&M coat, skirt and accessories, Topshop top and Dr.Martens shoes |

Mar 15, 2013

Bright

Tak takto pozitívne oblečená i naladená sa snažím privolávať jar, zatiaľ marne. Keď je mi zima, tak si zatancujem. Po tom som ale ochorela... na to sa dajú použiť len maminkine slová "kedy ty dostaneš rozum"... zatiaľ v nedohľadne.
PS. Šatka je z kolekcie H&M Conscious, už sa teším, ak teda nastane leto, ako ju budem nosiť vo vlasoch.


| H&M shirt, sweater, pants, scarf, Zara coat and bag, Mango shoes, Agent Provocateur stockings | 

Mar 12, 2013

Party

Tentokrát niečo na párty. Korzet od Agent Provocateur, tak strašne som po ňom túžila, až som mu neodolala, sedí dokonale, mačacia čelenka z Topshopu, rúž od Macu, akýkoľvek, perfektne držia pri každej príležitosti a umelé mihalnice napríklad z H&M.
Bavte sa!


Mar 7, 2013

Blue sky

Zakladné prvky ako lodičky a bundu som použila rovnaké ako v predošlom príspevku, ale celé to pôsobí úplne inak a veľká sukňa priťahovala nevídanú pozornosť. Nosím prudko jarné outfity i keď ľudia chodia v šáloch a čiapkach. Už sa vidím, keď začne skutočná jar a ja zase nebudem mať, čo na seba...

| Topshop jacket, H&M dress and bracelet, vintage clutch, Esprit watch, Agent Provocateur stockings, Mango shoes, Ray Ban sunglasses |

Mar 4, 2013

Dots

Ono to vlastne vyzerá, ako keby som si vybehla na obed v pyžame s rozcuchanými vlasmi, ale cítila som sa v tom skvele. A to slnko! Ľudia sa konečne viac usmievajú.


| All H&M except Topshop jacket, Mango shoes and Gant watch |