Apr 25, 2013

H&M swimsuit | Curacao

Prinášam výber plaviek z H&M na túto sezónu. Fotky vznikli včera na Curacao, sú tu krásni ľudia, pohoda a hlavne Karibské more, v ktorom by som bola najradšej ponorená nonstop. Keď sa vrátim, prinesiem vám určite zaujímavejšie, dokumentárne fotky.
x
| all H&M |
@boyfriend

Apr 18, 2013

Touch of happiness | Equa winner

Vždycky, keď sa chystám niekam vycestovať, zlepšuje sa mi nálada každým dňom.
V najbližšej dobe budem na internete obmedzene, každopádne vám prinesiem výber plaviek, ktoré som si na túto sezónu vybrala ja.
Sukňa na obrázkoch je ten najzábavnejší kúsok oblečenia, aký som kedy mala. Žije si vlastým životom.
Bonusovú fotka na mojom FB.
PS: Výhercom Equa fľaše z edície Illusion je Tinny, ktorej sa určite bude perfektne hodiť na ceste do Ameriky.
x Stay tuned x

| all H&M except second hand jacket |


Apr 14, 2013

Prague Burlesque in Bar&Books

Včerajšia burleskná show bola opäť veľmi príjemná a dokonca vypredaná. Ďakujeme za podporu!
Ak by ste sa chceli prísť pozrieť nabudúce, rezervovať lístky si môžete na stránkach Bar&Books. Ja pripravujem nové kostými, takže sa je určite na čo tešiť. A prikladám fotky od Adama Holého z mojich prvých dvoch čísel: Red Army Woman a Little Red Ridding Hood.

photos by Adam Holý


Apr 11, 2013

Long dress

Tieto šaty sú veľmi praktické, pretože sa dajú nosiť na mnoho spôsobov, s krivákom ako mám na fotkách na prechádzky, do práce, či do mesta na schôdzky. Doplnené výraznými zlatými doplnkami, psaníčkom a páskovými topánkami si ich viem predstaviť na večierky. Napadá ma hneď ďaľší styling, doplniť ich dlhším svetrom či mikinou, cez to všetko hodiť trenchcoat a casual outfit je na svete, doporučujem určite nejaké dlhé šaty mať v šatníku.
Tento víkend sa koná hneď niekoľko zaujímavých akcií: v piatok Rare v priestoroch v podzemí kostola sv. Michaela, či Freaky Fashion Parade, kde vystupujeme s Brunom Ferrari. V sobotu zase neopakovateľný burleskný večer či Sci-fi Roller Skate disco. Stay tuned!

~ H&M dress and clutch, Topshop jacket~

Apr 8, 2013

Equa Illusion giveaway

Ak chcete vyhrať ekologickú fľašu Equa z limitovanej edície Illusion, napíšte mi komentár aký dizajn sa vám najviac páči a prečo, pridajte email a dajte like na equa fb na mojom fb. Výhercu vyberiem za týžden. Pre viac informácií o Equa fľašiach klikajte na stránky mojaequa.sk.


Apr 3, 2013

Let's dress up and be ecological

Úžasná kolekcia H&M Conscious Collection Exclusive prichádza zajtra konečne do predaja. Ja som si ju absolutne zamilovala a dokonca vznikol z toho aj malý editoriál. Nebudem to naťahovať, viac sa totiž môžete dočítať na stránkach českého Maire Claire a na blogu Martiny.


Apr 1, 2013