Aug 24, 2013

Show Jana Krausa

Tak sme sa na malú chvíľku objavili s mojimi kolegyňkami z Prague Burlesque rovno v Show Jana Krausa, aby sme mu osobne zagratulovali k jeho šesťdesiatym narodeninám a doviezli tortu poskladanú z malých "rakvičiek". Samozrejme o ničom nevedel a ja som sa celú dobu usmievala od ucha k uchu, pretože atmosféra bola naozaj úžasná. A hlavne je to človek, ktorého mám rada za jeho názory, vystupovanie a charizmu. Takže všetko najlepšie!
Na video sa môžete pozrieť tu, len klikajte.


| all photos by FTV Prima |

Aug 18, 2013

Get what you give

Dnes som sa vrátila z dovolenky a je to ako návrat z rozprávky do reality. Snáď nebudem prehánať, keď napíšem, nezdá sa vám, že v Čechách vládne v uliciach akási depresívna nálada? Ľudia akoby nemohli venovať úsmev, či pomocnú ruku len tak... Akoby boli naplnení len vlastnými chmúrami a mindrákmi, akoby si nevedeli užívať, že žijú tu a teraz. Viem, aj ja mám také dni, ale vždy si to veľmi rýchlo uvedomím, keď zakopnem na ulici... Povedal im už niekto, že okolitú realitu si vytvárajú sami?
To, čo dáš, dostaneš aj späť a náhody neexistujú, takto jednoduché to je. Viem to veľmi dobre, vždy sa mi všetko zlé (ale i dobré) vrátilo.



| photo by Karolina Ryvolova |
| dress by Hennes & Mauritz |

Aug 8, 2013

Switch Off

Ahojte! Asi som vám uplne zabudla povedať, že si momentálne dávam po veľmi dlhej dobe prázdniny dlhšie ako týžden. Viac ako mesiac som na cestách. Najprv Slovensko a teraz skoro na tri týždne na čarovnom ostrove Naxos. Prístup k internetu mám len veľmi obmedzený a musím sa priznať, že mi to vyhovuje, telefón som si skoro zakázala. Určite to sami poznáte, ako dobre to padne.  Dúfam, že aspoň niečo nafotím, zatiaľ totiž len jazdím na štvorkolke, som celá od soli a keby nemám čerstvo podvrtnutý členok, vyskušala by som aj kitesurfing, ktorý je tu tak populárny. Dúfam, že aj vy si užívate leto! Na obrázkoch je outfit, ktorý som nafotila s Martinou v Prahe, biela farba ma momentálne baví najviac a ak aj vy s radosťou prijímate návrat zavynovacích sukní, skočte si po túto hneď do H&M, nemá chybu.


| all H&M except Gant watch |


Aug 1, 2013

Equa life

O Equa fľaše ste na môjom blogu už mohli čítať, keď som vám ju ponúkala v giveaway.
Tentokrát táto milá ekologická značka prišla s novinkou, ktorú som musela mať aj ja. Vytvorila dve nové kolekcie sklenených fliaš v jednoduchých dizajnoch. Nie nebojte sa, nieje tažká ako klasické sklo a aj oveľa odolnejšia a existuje snáď lepší materiál na uchovávanie tekutín? Odvtedy ako ju mám, sprevádza ma v kabelke každý deň, či som na cestách alebo pracujem... Samozrejme dizajn je jej veľkým bonusom, obzvlášť keď vám práve ladí s nechtami.
Bavíme sa tu o rôznych kozmetických zlepšovákoch, ale dúfam, že nezabúdame, že práve voda je život a nič nám ju nenahradí.
Pre viac info klikajte na Equa FB a na ich stránky.


| H&M necklace, vintage earrings from 50's, Mango top, Zara skirt |