Sep 25, 2013

Prague Fashion Weekend outfits

Dva outfity, ktoré som mala na sebe na Prague Fashion Weekende. Bolo ich samozrejme viac, ale pohybovala som sa tam pracovne, takže som bola odkázaná na náhodné odchytenie nejakého fotografa.
MB PFW celkovo hodnotím veľmi pozitívne, je super vidieť ako sa z roka na rok zlepšujú a posúvajú. Vo štvrtok sme si po prehliadkach odbehli na oslavu desiatych narodenín H&M - gratulujeme a we love u!  Pokiaľ chcete byť neustále so mnou, nezabúdajte sledovať môj Instagram a Facebook.

Neprehliadnuteľná kabelka je nový ikonický Gucci Bamboo Bag, úplne som sa do nej zamilovala, môžete sa tešiť na post len a len o nej. Touto cestou veľké díky Elle, že si ju môžem aspoň na nejakú dobu vychutnávať.


first photo by Bambi Christa
second and third photo by Dita Havránková
 

Sep 15, 2013

Naxos | Cyclades

Tu sú sľúbené fotky z letnej dovolenky na Naxose. Najväčší ostrov Kyklád, ktorý korunujem za najlepšiu destináciu na letnú dovolenku pri mori v rámci Európy. Zatiaľ.


Sep 9, 2013

Jakub Polanka

Jakuba Polanku ako jedného z najlepších českých a slovenských módnych návrhárov nemusím predstavovať. Vestičku, ktorú mám na sebe je práve od neho a je pre mňa veľmi vzácnym kúskom v šatníku.
Chystáte sa na Prague Fashion Weekend? Tak to by ste nemali premeškať prehliadku, ktorej Jakub bude súčasťou, Gala Fashion Night v sobotu 21. septembra od 21.00.
PS. Budoárové topánky sú DIY H&M a dostala som ich ako darček od jednej skvelej osôbky, sú trošku nečakaným kúskom v outfite, ale kombinovať na oko nekombinovateľné je celkom zábava.

| Jakub Polanka waistcoat, H&M pants and necklace and H&M DIY heels |

Sep 4, 2013

H&M Autumn Collection 2013

Takto som si vyrazila prvý školský deň, krátka sukňa, biela košeľa a hlavne pelerína z limitovanej kolekcie jeseň/zima od H&M, ktorá príde do predaja vo štvrtok 5. septembra. Tá kolekcia má toľko dobrých kúskov, že ani neviem, čo by som vám doporučila. Nezmeškajte ju. Inšpirovať sa môžete  napríklad tu, fotky nafotil Ivan Kašša so slovenskými bloggerkami a teda veľmi sa im to podarilo.
David má na sebe tiež kabát H&M.

Sep 1, 2013

Secret in lace

V tomto outfite som si vyrazila večer von. Obsahuje hneď niekoľko skvelých kúskov!
Nezabúdajte sledovať môj facebook >TU<.
| H&M jacket and skirt, Agent Provocateur corset, ADR for H&M bracelet, Orsay clutch |