Apr 6, 2012

Black lines

If you are looking for a perfect black eye liner that combines long-lasting wear with a non-smudge I recommended the Liquidlast liner by Mac. You need just a few seconds for a perfect match.
Black lines are one of my everyday routines and they also fit nicely with glasses.
For this make-up I also used mineralize blush (Subtle Breeze), mineralize concealer and plushglass(Confetti) for the lips. All products are by M.A.C.

Ak hľadáte perfektnú tekutú čiernu linku, ktorá dokonale a dlho drží, doporučujem vám Luquidlast liner značky M.A.C. Stači chvílka pre perfektný výsledok. Čierna linka je jedna z mojich denných rutín a vyzerá  dobre aj s okuliarmi. Pre tento make-up som ďalej použila na líca mineralize blush (Subtle Breeze) a minerálny korektor na tvár a na pery lesk plushglass(farba Confetti). Všetky produkty sú značky M.A.C.


17 comments:

  1. Jak holky nade mnou píšou, vypadáš krásně a jemně:)
    Mě takovéhle líčení bohužel vůbec nesedí (a možná ani nesluší), připadám si pak celý den tak nějak "naze"

    ReplyDelete
    Replies
    1. To chapem, sama mam rada aj ovela tazsie licenie, hlavne tmave pery, v buducnosti sa mozes tesit aj na taky prispevok.)

      Delete
    2. Těším se. Celkově mě tak neskutečně fascinuje tvůj životní styl (sexy-hrubé tetování a vlasy v kontrastu s takovou"nevinností a čistotou"), že na každý další příspěvek vyloženě čekám. Projela jsem i pár starších (myslím, že jsi si zrovna nechávala tetovat na ruku loď) a strašně pobavil výraz holčičky, která to celé pozorovala - já bych se tvářila úplně stejně! :D

      Delete
  2. Krásne si vieš linku nalíčiť,pristane ti to.

    ReplyDelete
  3. krásne sú tieto fotky, plus tvoja ofina je skvelá :)

    ReplyDelete
  4. Tobě linky fakt sluší, a máš je krásně namalované.

    ReplyDelete
  5. moc ti to sluší:) miluju tvojí barvu vlasu!

    ReplyDelete
  6. prosím tě co používáš na obočí?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doteraz som na obocie nepouzivala nic, mam ho tmavej farby prirodzene(vidiet v minukych prispevkoch).
      I ked je vseobecne zname ze farby na vlasy sa na nic ine ako na vlasy pouzivat nemaju, na doporucenie mojej kamaratky makeup artistky som si farbeni kusok farby dala aj na obocie(na kratsiu dobu) a takyto je vysledok, som velmi spokojna, je to prijemna zmena.

      Delete
  7. Tyhle linky mám úplně nejradši... Ale došly mi a když jsem si je nedávno chtěla koupit v obchůdku MAC, slečna prodavačka mi tvrdila, že je nemají a údajně nikdy ani neměli :D jsem docela koukala....

    ReplyDelete
    Replies
    1. To podla mna nieje mozne:) V ktorej pobocke si si j chcela kupit?

      Delete
  8. super ofina, ja keď som takú mala som denne nervačila, hah
    inak som tiež fanúšikom hornej linky

    ReplyDelete
  9. snadné, výstižné! :) krásné

    ReplyDelete