Jan 12, 2012

Streetstyle: Jan!









Jan Grombirik. He is still studying on the university at the faculty of advertising photography and actually we can talk about successful man. His photographs were on the exhibitions in Prague, Bratislava, Vienna, London and NYC. He published in Dolce Vita, Anonym, Mykromag, Inspire, Positive, Japan portfolio...and what else he also won third place in the photographic competition of magazine Frame. The exhibition of this competition are going to take place from tomorrow in Leica gallery Prague. In February you can expect his next exhibition in The Brno House of Arts.

Jan Grombiřík.  Je stále študentom reklamnej fotky na univerzite a už môžeme hovoriť o úspešnom mužovi. Jeho fotografie boli na výstavách v mestách ako Praha, Bratislava, Viedeň, Londýn či New York a objavili sa v časopisoch ako Dolce Vita, Anonym, Mykromag, Inspire, Positive, Japan portfolio...a čo viac získal tretie miesto v súťaži časopisu Frame, ktorej výstava začína zajtra v Leica gallery v Prahe. Vo februári môžete očakávať jeho ďalšiu výstavu v Dome umenia v Brne.

@me

14 comments:

  1. Odkud má ten kabát? Je skvělý!
    Sluší mu to :)

    ReplyDelete
  2. super!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Ja ho znam :) je z Hodonina :) hihi

    ReplyDelete
  4. Fešák! a jeho tvorbu nam tu trošku neukážeš?

    ReplyDelete
  5. zaujímavé :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Měla jsem tu čest s Honzou fotit. Je to úžasný človíček a myslím, že o něm ještě hodně uslyšíme. A souhlas s Bonnit-S, ve skutečnosti je těžké se od nich odtrhnout.

    ReplyDelete
  7. taketo omotance okolo hlavy, predlzene strihy, jednoliatost milujem!
    ňu nadherne fotky

    ReplyDelete
  8. casopis Frame je akoze co, ved je to sutaz

    ReplyDelete