Mar 26, 2012

Red carpet glamour at H&M

H&M Conscious Collection 2012 available on April 12 in selected stores (also in Prague!)
Lookbook for the exclusive ones is here. My favorites ones are on the picture below. Can't wait for it.

H&M Conscious Collection 2012 sa objaví vo vybraných obchodoch už 12. apríla(taktiež v Prahe!). Lookbook exkluzívnych kúskov tu a moje absolútne dva favority na obrázku. Nemôžem sa dočkať.

7 comments:

  1. Terezka, prepac, ale toto je tak nuda clanok. Nulova vypovedna hodnota. Chapem, ze chces svojim citatelom zdelit nadsenie pre novu HM kolekciu, ale tento suchy, vecny a o nicom styl pisania a vyjadrovania ti nepristane. Predtym som ta mala ovela viac rada, ked si viac nosila rockabilly styl, kusky z vintage obchodov, ukazovala nam fotky zo svojich ciest alebo fotky priatela, ale teraz je to uz bohuzial len o HM. Chapem, ze ti davaju oblecenie a tebe sa to paci, ale ty si bola prave tym zaujimava, ze si bola ina, originalna. Takto sa zaradujes do HM stadovitosti, ubera ti to strasne na tvojej jedinecnosti. Prepac, ale mam pocit, ze je v tebe obrovsky potencial mat ovela lepsi blog, originalny, liznuty rockabilly a pinup, plny skvelych outfitov, zaujimavych clankov, ale takto sa s teba stava len dalsia HM ovecka. Skoda:-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, dakujem za reakciu. Ja musim oponovat, nemyslim si, ze nosenie znacky H&M mi ubera na jedinecnosti, pretoze ju nosim rovnako ako predtym a rovnako ako ine znacky ci vintage kusky. Takisto by si ma mohla zaradit do pinup ci potetovaneho stada, uz aj to sa mi niekolkokrat stalo. Tym, ze nosim puzdrovu suknu ale z H&M sa na mojom kvazi rockabilly style vobec nic nezmeni (asi nemusim pisat o tom, ze objednavanie z Ameriky je o nieco zlozitejsi). Fotky z akcii, priatelov ci cestovania tu budu nadalej, takztiez je asi jasne, ze ich nieje mozne uploadovat kazdy tyzden,kiezby. Moj blog je stale rovanky a aj bude, pretoze bude vychadzat z mojho presvedcenia a vnutra, niekedy stacia dve hole vety bez zbytocnych emocii, lahko sa ale moze stat, ze to prestane niekomu vyhovovat.
      Je skvele,ze ci tu alebo inde je stale mozne kliknut dalej. Maj sa krasne:)

      Delete
  2. to modré sako je nádherné :) už se na tuhle kolekci těším! :)
    skvělý blog,přidávám se k tvým čtenářům :)

    ReplyDelete
  3. dúfam že aj v bratislave bude.. :) aj tieto šaty sa mi velmi páčili, a ešte asi zo troje iné :D

    ReplyDelete
  4. Great � I should definitely pronounce, impressed with your site.
    I had no trouble navigating through all the tabs as
    well as related information ended up being truly
    easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least.
    Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything,
    web site theme . a tones way for your client to communicate.
    Excellent task..

    Here is my page :: jordans 2013

    ReplyDelete
  5. Thanks for one's marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you could be a great author.I will always bookmark your blog and definitely will come back at some point. I want to encourage you continue your great job, have a nice evening!

    Visit my blog

    ReplyDelete