Jun 1, 2012

Photo diary: Tattoo Convention

Last Sunday we spent at Vystaviste in Holesovice. I stared at tattoo artist on 14th International Tattoo Convention (in the 3rd picture is Babboo from Hell studio who made my poppy reds) and David tasted beers. God I wish I was under the tattoo needle there.

Nedelu sme strávili na holešovickom výstavišti. Ja som civela na umelcov s strojčekami v ruke na 14. medzinárodnej tattoo konvencií (na 3. obrázku je Babboo z Hellu od ktorého mám vlčie maky) a David ochutnával pivo. Och, kiežby som tam bola pod niektorou z ihiel.
|I wore second hand jacket(from Origami), vintage top and belt, H&M jeans, Mango shoes and Zara bag|

20 comments:

  1. hrozne dobre vyzeráš v tom riflovom!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujem, dobre zistenie pre mna, nejak som od adolescentnych cias od rifloviny upustila, ale myslim, ze ma u mna come back.)

      Delete
  2. super! už tolikrát jsem tam chtěla jet okukovat ale vždycky to nějak zapomenu... a tobě to moc sluší - tolik džínoviny a stejně to vypadá dobře!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujem, urcite niekedy zajdi a na tvojom mieste by som nepohrdla ani inymi sutazami:)

      Delete
  3. krasne farby na tych fotkach - analog?

    ReplyDelete
  4. aj ja chcem pejvo ..aj kerky :D

    ReplyDelete
  5. ah! a preco si si nedala tetovacku? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bola som tam prakticky na konci, pretoze den predtym som sa flakala na kupalisku v bad schandau:) takze uz by nebol cas. kazdopadne si chcem dat v blizkej dobe(dufam) potetovat priehlavky:)

      Delete
  6. ZVEME TĚ NA NAŠI GIVEAWAY http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/526878_10150863440996840_916362646_n.jpg Budeme moc a moc rády, když se taky zúčastníš a zkusíš své štěstí! :-)

    ReplyDelete
  7. pivo žena skvelá
    aj ty ach ako vždy

    strašne super fotky,nechápem to .)

    ReplyDelete
  8. si nádherná tie vlasy máš bohovské!

    ReplyDelete