Sep 25, 2013

Prague Fashion Weekend outfits

Dva outfity, ktoré som mala na sebe na Prague Fashion Weekende. Bolo ich samozrejme viac, ale pohybovala som sa tam pracovne, takže som bola odkázaná na náhodné odchytenie nejakého fotografa.
MB PFW celkovo hodnotím veľmi pozitívne, je super vidieť ako sa z roka na rok zlepšujú a posúvajú. Vo štvrtok sme si po prehliadkach odbehli na oslavu desiatych narodenín H&M - gratulujeme a we love u!  Pokiaľ chcete byť neustále so mnou, nezabúdajte sledovať môj Instagram a Facebook.

Neprehliadnuteľná kabelka je nový ikonický Gucci Bamboo Bag, úplne som sa do nej zamilovala, môžete sa tešiť na post len a len o nej. Touto cestou veľké díky Elle, že si ju môžem aspoň na nejakú dobu vychutnávať.


first photo by Bambi Christa
second and third photo by Dita Havránková
 

5 comments:

  1. Ahoj, velmi sa mi pacia tvoje cizmy na poslednej fotke...zhanam knee high alebo over knee high uz dlho a nie a nie narazit na tie "spravne"...mozes mi prezradit "co su zac"/odkial su?
    DAKUJEM :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tieto bohuzial uz nenajdes v obchodoch, mozno skus ebay, su to Anna Della Russo for H&M :)

      Delete
    2. Dakujem...su fakt krasne! :-)

      Delete
  2. ahoj, mas strasne pekne outfity...strasne se mi libi ta bunda, je kozena? videla jsem neco podobneho v jednem eshopu (http://www.proidentity.cz/damska-kozenkova-bunda-byoung/d-4044169/), ale je to z kozenky, ja se ale uz dlouhou dobu snazim neco sehnat z kuze, ale to asi neexistuje))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, ano je z koze a kupovala som ju v Topshope.
      Ak zvazujes kupu krivaka, urcite si radsej pockaj, alebo hladaj, taka vec je nadcasova a je potreba aby bola z kvalitneho materialu.)

      Delete