Dec 9, 2013

Vintage love

Nakupovanie v Prahe nieje mojou silnou stránkou i keď mi to asi málokto z vás uverí. O to viac ma ale potešia vznikajúce malé obchody - concept story s vintage módou. Jeden neopakovateľný je Boho Pop Up Store na Francúzskej ulici, kde som si ulovila tento kabát a klobúk. Kabát mi pripomína mi Dior tridsiate roky, cítim sa v ňom kráľovsky a konečne ma donútil kúpiť si dlhé kožené rukavice, ktoré som si zaobstarala od českých výrobcov. Pravdepodobne som jediná, ktorá ho bude v Prahe bude nosiť. A práve to je na týchto obchodoch nenahraditeľné, preto k nim nepristupujte ako k second handom ale neváhajte si priplatiť, sú to kúsky, ktoré určite zdedia vaše deti.

| vintage coat and hat, czech hand made leather gloves, H&M clutch and ADR for H&M over knee boots |

24 comments:

  1. Krásně napsáno! Přesně takto k tomu přistupuji.

    ReplyDelete
  2. Nadjera! nadhera! Odkud jsou ty rukavice?

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)* rukavice som si kupila v malom obchodiku v Zeleznej ulici (je to skoro hned vedla Zabky) - maju tam len ceske vyrobku - rukavice, saly, ciapky...

      Delete
  3. Jako z jiné doby... a to se mi líbí! :)
    Ela

    ReplyDelete
  4. velke WAU- kabat uplne ako z 30.rokov :) k tvojmu stylu to uplne sadlo :)

    ReplyDelete
  5. tie rukavice spolu s kabátom vyzerajú luxusne

    ReplyDelete
  6. to je krásné, takové outtfity, kdybych potkávala ...

    ReplyDelete
  7. krásny outfit

    http://thewonderlandinahat.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  8. Ahoj, tímhle článkem jsi mě ohromně potěšila a hlavně inspirovala:) Moc by se mi líbily nějaké tipy na nejlepší pražské vintage obchody, kde takovéhle originální kousky sehnat. Boho je dobrý tip, co nějaký další? A co vy ostatní? Víte o něčem?
    Díky Martina

    ReplyDelete
    Replies
    1. urcite sa budem snazit inspirovat aj do buducna. este mozem doporucit ako slecna nizsie Scoro Coco, alebo Aristocrat Vintage.. alebo ebay .)

      Delete
  9. Mě se nejvíc líbí Scoro Coco, jsou tam úplně nejlepší vintage kousky! hih, a ten kabát Ti děsně sluší!

    ReplyDelete
  10. Ten kabát je skvelý, dokonalý, úžasný... Ticho závidím :-)))

    Blog Papi Lapi

    ReplyDelete
  11. Naprosto luxusní outfit, jako vždy :)

    ReplyDelete
  12. krása :)

    http://gabrielkaphotography.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  13. Mam pocit ze ve tricatych letech byly kabaty od Diora tezko k sehnani, kdyz zalozeni znacky spada do roku 46. Kazdopadne Ti to moc slusi

    ReplyDelete
  14. vypadáš úžasně. Dokonale sladěný kabát s botami a rukavicemi. Do budoucna chci koupit taky takové rukavičky a dodat starým kouskům úplně novou energii. Fak moc krásný outfit. Elegantní sexy a provokativní v dobrém slova smyslu.

    ReplyDelete
  15. Moc pěkný outfit, krásně vintage a jako z minulého století, takže co jen si může milovník retro módy jako já přát :) Opravdu ti to moc sluší! Zároveň je moc pěkné, jak se snažíš nakupovat od českých značek a podporovat tak ekonomiku naší republiky a zároveň využívat věci znovu. Nedávno jsem viděla zajímavou českou kosmetiku tady, tak třeba někoho zaujme :)

    ReplyDelete