Jun 19, 2012

Giveaway MAC cosmetics winners!

Aaaaand winners are! Prvú sadu a teda rúž Viva Glam Hot pink a tužku na pery Lasting sensation vyhráva Barbora (http://liveyourdailylife.blogspot.cz/), je to pre teba ako bonus, že si rok a pol vydržala nosiť strojček, sama to mám za sebou takže ťa úplne chápem, uži si leto plné úsmevov a bozkov.
Druhú sadu a teda rúž Innocence, beware! a lesk Japanese spring vyhráva Aneth, ktorá sa tak dlho v Anglicku rozhodovala, ktorý oddtieň od Macu si má kúpiť, až to nestihla a smutne nastupovala do lietadla bez neho. A keďže na Slovensku nemá možnosť kúpiť si ho, tak poletí jeden i s leskom priamo od mňa z Prahy.
Ostatným ďakujem za komentáre a určite sa do budúcna môžete tešit na ďaľšiu giveaway.

7 comments:

  1. Tak tomuto nemôžem uveriť ! Ani vo sne by ma nenapadlo , že by som to vyhrala práve ja. Som nepopísatelne rada , nekonečno krát ti ďakujem <3 Neviem čo napísať , od toľkej radosti mi došli slová <3 veľké ĎAKUJEM :)

    ReplyDelete
  2. wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3 prvý krát, čo sa mi niečo takéto podarilo vyhrať, bože bože nemám slov smejem sa tu a ďakujem, ĎAKUJEM TI veľmi moooooooc :-* :)))))))

    ReplyDelete
  3. gratulujeem :) a krásna si na tej fotke !

    ReplyDelete